Ons verhaal

Nieuw!! Laat uw bestelling GRATIS leveren aan huis, vanaf een aankoopbedrag van 100€, binnen een straal van 20km vanuit Kapellen-centrum!

Dierenoppas Mieke1
IMG_1375
dierenoppas Mieke 3
Payette
Darwin

Hallo...


Welkom bij Natuurboetiek! De online BIOwinkel voor dieren met natuurlijke producten en diensten t.b.v. de optimale opvang en verzorging van uw huisdieren. Mijn naam is Mieke De Schepper, moeder van Eva en heb zelf thuis 2 poezen en 4 konijntjes. 


In 2017 ben ik begonnen als zelfstandige dierenoppas aan huis. Dat betekent dat diereneigenaars op mij beroep kunnen doen voor de oppas van hun huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik kom dan 1 tot maximaal 3 keer per dag langs om voor hen te zorgen. Concrete taken zijn bv. uitlaten/wandelen , eten/drinken geven, onderhouden/schoonhouden van slaapplekjes, kattenbak, hok, stal of kooien, controleren van de dierenverblijven, maatregelen nemen bij ongeval, ziekte, hitte, vrieskou enz.

Daarnaast bied ik via de webshop ook natuurlijke voeding en verzorgingsproducten aan voor tuin en dier. Ik tracht zoveel mogelijk producten aan te bieden die biologisch gecertificeerd zijn of indien dat niet haalbaar is, tenminste zo natuurlijk mogelijk geteelt of gekweekt, zonder bestrijdingsmiddelen en met oog voor dierenwelzijn.


Indien u een oppas zoekt of vragen heeft over het assortiment van Natuurboetiek, neem dan gerust contact op via 0498 10 77 58 of via onze contactpagina.

Geleverd aan huis... of zelf afhalen...


Het magazijn van Natuurboetiek bevindt zich op het adres van Locksys in de Christiaan Pallemansstraat 35 te 2950 Kapellen. U kan er elke zaterdag terecht van 13u tot 17u om uw bestelling af te halen. Indien u woont binnen een straal van 20km, kan ik ook leveren bij u thuis. Dierenoppasklanten of klanten die via de webshop een aankoopbedrag vanaf 100 € besteden, kunnen kiezen om hun bestelling gratis aan huis geleverd te krijgen.U kan mij bereiken via +31 (0)498 10 77 58 als u vragen heeft i.v.m. een bestelling of op zoek bent naar een dierenoppas in de buurt.

Lees hierover meer op de facebookpagina van 'Dierenoppas Mieke'.