Ons verhaal

JAARLIJKSE VAKANTIE VAN 17/08 T.E.M. 23/08. BESTELLINGEN KUNNEN TERUG GELEVERD WORDEN VANAF 24/08

Nieuw!! Laat uw bestelling GRATIS leveren aan huis, vanaf een aankoopbedrag van 100€, binnen een straal van 20km vanuit Kapellen-centrum!

Hallo, ik ben Mieke...


... en werk als dierenoppas aan huis en hondenwandelaar

in de regio Noord-Antwerpen. Mijn passie voor dieren kadert in een grote liefde en respect voor de natuur. Als hobbytuinder en herborist ben ik sinds mijn kinderjaren gefascineerd door al wat groeit en bloeit. Toen ik met dieren begon te werken, viel het me eens te meer op hoe kunstmatig wij omspringen met alles om ons heen. Onze dieren lijden zelfs onder dezelfde welvaartziekten als wij mensen!


Het wordt ons in de huidige maatschappij erg moeilijk gemaakt om te leven zonder roofbouw te plegen op de planeet. Of kan het toch bewuster? Vanuit mijn eigen zoektocht naar natuurlijke en ecologisch verantwoorde producten voor de moestuin, siertuin en voor de voeding en verzorging van huisdieren, neerhofdieren en wildlife, ben ik daarom sinds 2018 van start gegaan met een webshop. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan een duurzamer consumptiepatroon waarin er terug plaats is voor kringloopdenken, hergebruik en respect voor grondstoffen.  Zero plastic waste, natuurlijke ongediertebestrijding ZONDER GIF, biologische bodemverbeteraars, composteerbare hondenpoepzakjes, natuurlijke voeding met oog voor dierenwelzijn,  dus geen plofkippen of megastallen...


Ik hoop alvast in mijn opzet geslaagd te zijn. Indien u zelf tips of producten weet die in het assortiment van de natuurboetiek zeker niet mogen ontbreken, neem gerust contact op via bovenstaand gsm-nummer of via Messenger van 'Dierenoppas Mieke'   

Geleverd aan huis... of zelf afhalen...


Het magazijn van Natuurboetiek bevindt zich op het adres van Locksys in de Christiaan Pallemansstraat 35 te 2950 Kapellen. U kan er elke zaterdag terecht van 13u tot 17u om uw bestelling af te halen. Indien u woont binnen een straal van 20km, kan ik ook leveren bij u thuis. Dierenoppasklanten of klanten die via de webshop een aankoopbedrag vanaf 100 € besteden, kunnen kiezen om hun bestelling gratis aan huis geleverd te krijgen.U kan mij bereiken via +31 (0)498 10 77 58 als u vragen heeft i.v.m. een bestelling of op zoek bent naar een dierenoppas in de buurt.

Lees hierover meer op de facebookpagina van 'Dierenoppas Mieke'.